Τραπεζομάντηλα

Τραπεζομάντηλο Θάλασσα

Χειροποίητο τραπεζομάντηλο από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας για κάθε χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους και όλες τις ώρες. Ιδανικό για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια με φίλους!
Το χρώμα του είναι μπέζ φόντο με μπλε καρό σχέδιο ενώ είναι ιδιαίτερα σταθερό.Η ύφανση του θυμίζει χοντρό λινό.'Ολα τα χειροποίητα κομμάτια μας πλένονται στο πλυντήριο.

Διάσταση: 1,50 x 2,30
'Υφασμα: 100% βαμβάκι

49,00 €

Τραπεζομάντηλο ροζ καρό

'Ενα ρομαντικό τραπεζομάντηλο φαγητού για τους λάτρεις των απαλών χρωμάτων.Σχέδιο λεπτό καρό ροζ - λευκό και εξαιρετικά απαλό ύφασμα. 'Ολα τα χειροποίητα κομμάτια μας πλένονται στο πλυντήριο.

Διάσταση: 1,40 x 1,50 και 1,40 x 2,40
'Υφασμα: 100% μαλακό βαμβάκι

Τραπεζομάντηλο Τσαγιέρα

Το χειροποίητο τραπεζομάντηλο με τις τσαγιέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πανέμορφες τσαγιέρες στην κουζίνα, στην βεράντα ή και στον κήπο. Η ανάλαφρη διάθεση του μοτίβου θα δώσει έναν πιο χαρούμενο τόνο στο χώρο σας! 'Ολα τα χειροποίητα κομμάτια μας πλένονται στο πλυντήριο.

Διάσταση: 1,40 x 1,60
'Υφασμα: 100% σταθερό βαμβάκι με τυπωμένο σχέδιο

Τραπεζομάντηλο Μήλα

Το χειροποίητο τραπεζομάντηλο με τα μήλα. 'Εντονα χρώματα, εξαιρετική ποιότητα και προσεγμένα κόκκινα γαζιά στο τελείωμα.Θα το λατρέψετε! 'Ολα τα χειροποίητα κομμάτια μας πλένονται στο πλυντήριο.

Διάσταση: 1,40 x 1,60
'Υφασμα: 100% σταθερό βαμβάκι με τυπωμένο σχέδιο

35,00 €

Ράννερ φαγητού

Ενα υπέροχο κομμάτι ιδανικό για να ντύσει το τραπέζι σας σε καθημερινά αλλά και επίσημα γεύματα. Συνδιάστε το με το καλό σας σερβίτσιο και ένα μονόχρωμο τραπεζομάντηλο.'Ολα τα χειροποίητα κομμάτια μας πλένονται στο πλυντήριο.

Διάσταση : 40 x 100 και 42 x 157
'Υφασμα: 100% βαμβάκι

23,00 €
Subscribe to Τραπεζομάντηλα
Scroll to Top