Παιδικό πάρτυ

Κορδέλες μαλλιών / ροζ

Κορδέλες φιόγκοι σε υπέροχα παστέλ χρώματα για μικρές και μεγάλες φίλες! Ρομαντικοί τόνοι έτοιμοι να σας ταξιδέψουν στις πιο όμορφες βόλτες!

8,00 €

Σημαιάκια ροζ φλόραλ / ριγέ

Σημαιάκια ροζ φλόραλ / Pink floral bunting

Χειροποίητα βαμβακερά σημαιάκια με ροζ ψιλό φλόραλ και ριγέ για τις μικρές και μεγάλες μας φίλες! Διακοσμήστε το παιδικό - εφηβικό δωμάτιο, την κούνια, τον τοίχο ή το παιδικό σας πάρτυ!

28,00 €

Σετ πάρτυ "Little Princess"

Σετ διακόσμησης πάρτυ Little Princess / Party set Little Princess

Σετ διακόσμησης πάρτυ Little Princess! Διαλέξαμε τα πιο όμορφα σχέδια και χρώματα για τις μικρές πριγκίπισσες!

17,00 €

Σημαιάκια "άνοιξη" λαχούρι

Χειροποίητα βαμβακερά σημαιάκια σε χρωματιστό λαχούρι με ριγέ πράσινο για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους! Η κάθε γιρλάντα αποτελείται από 9 σημαιάκια.

26,90 €

Παπιγιόν κίτρινο

Κίτρινο ριγέ παπιγιόν!

Παπιγιόν στο χρώμα του ήλιου!! Φτιαγμένο στο χέρι με βαμβακερό ύφασμα και μαλακό γέμισμα για να στέκετε πάντα στην θέση του!!

16,00 €

Ξύλινος κύκνος

Διακοσμητικός λευκός ξύλινος κύκνος! 'Ενα υπέροχο δώρο για παιδικά δωμάτια και ειδικά για νεογέννητα μωράκια. Είναι στεκόμενο και μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε.

23,00 €

Κουτάκια φιογκοχαράς

Φιόγκοι μαλλιών

Κουτάκια φιογκοχαράς! Γεμίσαμε οικολογικά κουτάκια με υπέροχους υφασμάτινους φιόγκους για να τους χαρίσετε αυτές τις γιορτινές μέρες! Χαρίστε τα και σίγουρα θα θυμηθείτε το όνομα τους!

15,00 €

Μαρτυρικά γκρι πουά φιογκάκια

Βαμβακερά γκρι πουά φιογκάκια - καρφιτσάκια έτοιμα για να τοποθετηθουν εκεί που θέλετε! Τα προτείνουμε για μαρτυρικά αλλά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διακόσμηση ή πάρτυ.

27,00 €

Μαρτυρικά φιογκάκια γαλάζιο πουά

Βαμβακερά γαλάζια - λευκό πουά, μονόχρωμα και με αστεράκια φιογκάκια - καρφιτσάκια έτοιμα για να τοποθετηθουν εκεί που θέλετε! Τα προτείνουμε για μαρτυρικά αλλά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διακόσμηση ή πάρτυ.

27,00 €

Σετ πάρτυ "Little Man"

Χάρτινο σετ διακόσμησης πάρτυ Little Man! Διαλέξαμε τα πιο όμορφα σχέδια και χρώματα για τους μικρούς κυρίους!

17,00 €

Pages

Subscribe to Παιδικό πάρτυ
Scroll to Top