Παιδικό δωμάτιο

Πασχαλινή λαμπάδα υφασμάτινο αερόστατο

Πουά μπλε λαμπάδα υφασμάτινο αερόστατο και έτοιμοι για ταξίδια! Μετά το ταξίδι μπορείτε να το κρεμάσετε στο παιδικό δωμάτιο!

18,00 €

Υφασμάτινη γιρλάντα αστέρια

Υφασμάτινη γιρλάντα αστέρια

Υφασμάτινη γιρλάντα με βαμβακερά μαλακά αστέρια σε απαλό μπεζ. Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε υπνοδωμάτια μικρών και μεγάλων!

32,00 €

Σημαιάκια ροζ φλόραλ / ριγέ

Σημαιάκια ροζ φλόραλ / Pink floral bunting

Χειροποίητα βαμβακερά σημαιάκια με ροζ ψιλό φλόραλ και ριγέ για τις μικρές και μεγάλες μας φίλες! Διακοσμήστε το παιδικό - εφηβικό δωμάτιο, την κούνια, τον τοίχο ή το παιδικό σας πάρτυ!

28,00 €

Σημαιάκια "άνοιξη" λαχούρι

Χειροποίητα βαμβακερά σημαιάκια σε χρωματιστό λαχούρι με ριγέ πράσινο για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους! Η κάθε γιρλάντα αποτελείται από 9 σημαιάκια.

26,90 €

Στοπ πόρτας Ελεφαντάκι

'Ενα γλυκό και μαλακό ελεφαντάκι για να κρατά την πόρτα πάντα ανοιχτή!

22,00 €

Ξύλινος κύκνος

Διακοσμητικός λευκός ξύλινος κύκνος! 'Ενα υπέροχο δώρο για παιδικά δωμάτια και ειδικά για νεογέννητα μωράκια. Είναι στεκόμενο και μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε.

23,00 €

Υφασμάτινα φλυφιτζούρια αστέρια

Η επιλογή του White for Home! Τα αγαπήσαμε! Λευκά υφασμάτινα γλυφιτζούρια Χριστουγέννων με γκρι αστέρια για να διακοσμήσετε κάθε γωνιά! Στο δέντρο, στο τραπέζι, στην πόρτα, στο δωμάτιο όπου σας αρέσει! Πάντα σε συσκευασία με μυρωδιά...Χριστουγέννων!!

14,00 €

Χριστουγεννιάτικα υφασμάτινα μπλε στολίδια

Χριστουγεννιάτικα μπλε στολίδια

Σετ από 3 υφασμάτινα βαμβακερά στολίδια σε ναυτικό μπλε με βαμβακερή κορδέλα σε φυσικό μπεζ.Μπορείτε να τα διατηρήσετε όλο το χρόνο στα δωμάτια του σπιτιού σας! Χειροποίητα, μαλακά, απαλά και γεμάτα αγάπη.'Ολες οι γιορτινές παραγγελίες θα αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου με μυρωδιά.. Χριστουγέννων!!

14,00 €

Σημαιάκια Χριστουγεννιάτικα

Χειροποίητα υφασμάτινα σημαιάκια με μπεζ λινό, μπορντώ καρό και ύφασμα με σταγόνες σε παρόμοιες αποχρώσεις. Ιδανικά επιλεγμένα χριστουγεννιάτικα χρώματα και σχέδια!

32,00 €

Σημαιάκια φλοράλ

Χειροποίητα 100% βαμβακερά υφασμάτινα σημαιάκια σε μπλε - φλοράλ με μπλε ριγέ για τις μικρές και μεγάλες μας φίλες!

32,00 €

Pages

Subscribe to Παιδικό δωμάτιο
Scroll to Top