'Οροι χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου των πληροφοριών καθώς και των υπηρεσιών που εμφανίζονται στο www.whiteforhome.gr/com ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο www.whiteforhome.gr/com ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, ενώ προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η διανομή, η διάδοση και γενικότερα η χρήση των πληροφοριών καθώς και υπηρεσιών του www.whiteforhome.gr/com από τους επισκέπτες, χρήστες ή συνεργάτες του για οποιοδήποτε άλλο λόγο πέρα από την προσωπική χρήση.

Οι επισκέπτες - χρήστες έχουν την υποχρέωση να σέβονται όλους τους κανόνες του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου όπως και των κανόνων περί ηθικής τάξης. Οι πληροφορίες και οι λοιπές υπηρεσίες και τα στοιχεία που περιέχονται στο www.whiteforhome.gr/com έχουν εμπορικό σκοπό και η χρήση τους επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτή άδεια. Οι υπεύθυνοι του www.whiteforhome.gr/com έχουν το δικαίωμα να κάνουν αλλαγές στο περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου καθώς και στους ανώτερους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Με τη χρησιμοποίηση του δικτυακού τόπου www.whiteforhome.gr.com αποδέχεστε τους προαναφερθέντες όρους, ρητά και ανεπιφύλακτα.