Τρόποι αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες από την συνεργαζόμενη εταιρία courier. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται Παρασκευή απόγευμα,Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω καιρικών φαινομένων.

Στις παραγγελίες άνω των 60 ευρώ παρέχονται ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Από 60 ευρώ και άνω δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, και για όλα τα προϊόντα της εταιρείας, ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και για όλους τους τρόπους πληρωμής.

H παραλαβή στην πόρτα σας για 0 - 5 κιλά χρεώνεται πανελλαδικά με 3,50 ευρώ.

  • Κόστος αντικαταβολής: Δωρεάν.

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος, η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με πρακτορείο μεταφορών πανελλαδικά.

Αποστολή στο εσωτερικό

H παραλαβή στην πόρτα σας για 0 - 5 κιλά χρεώνεται πανελλαδικά με 3,50 ευρώ.

  • Κόστος αντικαταβολής: Δωρεάν.

Αποστολή στο εξωτερικό

Είναι δυνατή η αποστολή σε χώρες του εξωτερικού. Το κόστος για παραγγελίες έως 1,5 κιλό είναι 15 ευρώ με παράδοση σε 2 εργάσιμες ημέρες για ολόκληρη την Ευρώπη.

Για παραγγελίες στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ακύρωση παραγγελίας

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο [email protected] εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.

Επιστροφές προϊόντων

Εμείς στο White for Home φροντίζουμε προσωπικά για την άριστη ποιότητα των προιόντων μας πριν από κάθε αποστολή. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής. Μπορείτε να τα επιστρέψετε μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους.

Είδη χρησιμοποιημένα, μεταποιημένα ή αποσυσκευασμένα δεν θα επιστρέφονται. Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές εφόσον το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του και έχει όλα τα καρτελάκια με τα οποία το παραλάβατε. Να σημειωθεί πως είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την φόρμα παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. Για την επιστροφή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.

Σας ενημερώνουμε πως δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα για την προστασία του καταναλωτικού κοινού.

  • Παπλώματα - κουβερλί δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Μαξιλάρια ύπνου δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.